Corona maatregelen

2Wheels Corona maatregelen

Door de evolutie van de corona crisis is de showroom vanaf 18/3 verplicht gesloten. Het verdere verloop zal afhankelijk zijn van de beslissingen van de overheid.

Heb je vragen aarzel dan niet om ons te contacteren, we blijven bereikbaar via email, website of facebook.

Wat kunnen we nog voor u doen ?

WAT BETREFT DE GARAGE : enkel noodzakelijk onderhoud en herstellingen zijn toegelaten wanneer u uw motor gebruikt voor essentiële verplaatsingen. Dat wil zeggen dat u uw motor gebruikt voor woon-werk verplaatsingen of essentiële diensten als hulpverlener of beveiliger. Dit kan enkel op afspraak, contacteer ons via mail op info@2wheels.be of onze onderhoud pagina.

DE WEBSHOP BLIJFT OPEN !

  • Je kan nog steeds bestellingen plaatsen, we kunnen nog steeds verzenden. Alles wat we op voorraad hebben kunnen we snel leveren.
  • Vind je niet wat je nodig hebt op onze webshop, laat het dan gerust even weten want we hebben heel wat meer producten in voorraad.

Wil je bijvoorbeeld je motor vertroetelen en klaarzetten voor de seizoensstart, dan leveren wij u graag de nodige producten en/of onderdelen. Een goed moment om ook ons online aanbod en de werking van onze webshop te leren kennen.

Achter gesloten deuren zorgen we er wel voor dat alles maximaal klaar staat voor de dag dat we u terug mogen begroeten.

Tot dan : zorg voor elkaar en bescherm uzelf!✌️✊

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.