Kawasaki Promo Tour 31/03-2/04

Kawasaki Promo Tour 2023

PROEFRIJDEN OP KAWASAKI MOTOREN

Dit jaar trekt de Kawasaki Promo Tour weer door het land om jou kennis te laten maken met onze motoren. Voor deze editie van de Tour is het modellen aanbod groter dan ooit met maar liefst 16 verschillende modellen. Op 31 maart, 1 en 2 april kun je geheel vrijblijvend én gratis proefrijden op één van de modellen uit ons uitgebreide aanbod.

Pak deze kans en ervaar hoe het is om te rijden op de immens populaire Z900, avontuurlijke Versys 1000 SE of, stijlvolle Z650RS of de waanzinnige Supercharged Z H2 SE en Ninja H2 SX SE. Om zoveel mogelijk rijders de kans te geven kennis te maken met de diverse modellen zijn er ook een aantal 35kW (A2) modellen en verlaagde/verhoogde zadels beschikbaar tijdens het event.

HOE WERKT HET?

  1. Reserveer via onderstaande formulier de gewenste Kawasaki en de dag en het tijdstip waarop u de proefrit wil maken. U ontvangt per email uw aanvraag en even later een definitieve bevestigingsmail.
  2. Om iedereen de kans te geven te rijden staan we maximaal twee boekingen per persoon toe.
  3. Zorg dat je tijdig op het afgesproken tijdstip en datum bij ons bent voor registratie en briefing. Vergeet zeker niet je identiteitskaart en rijbewijs alsook geschikte motorkleding. Zonder deze items wordt rijden niet toegestaan. Maak geheel vrijblijvend en kosteloos een proefrit op de door jou gekozen Kawasaki!
  4. Te laat? Online boeken kan tot negen uur vooraf aan het gewenste tijdslot. Wil je toch nog last minute testrijden : neem dan telefonisch contact op na te gaan of er nog een plaats vrij is!!
  5. We rijden in groep, individuele vrije ritten zijn om organisatorische redenen niet mogelijk tijdens dit event.

BOEK HIER JE AFSPRAAK : TE LAAT 😉

Let the good times roll!