PROEFRIJDEN OP Z MODELLEN

De legendarische Z-serie van Kawasaki bestaat 50 jaar. Om dit te vieren trekt de Kawasaki Promo Tour weer door heel België om jou kennis te laten maken met onze motoren. Op 13 en 14 mei kan je vrijblijvend komen proefrijden met de verschillende modellen uit onze Z-serie, dé toonaangevende naked bikes van de laatste 50 jaar.

Pak deze kans en ervaar hoe het is om te rijden op de stijlvolle Z650RS, de immens populaire Z900 of de waanzinnige Supercharged Z H2 SE. Om zoveel mogelijk rijders de kans te geven kennis te maken met de Z modellen zijn er een aantal 35kW (A2) modellen en verlaagde/verhoogde zadels beschikbaar tijdens het event.

HOE WERKT HET?

  1. Reserveer via onderstaande formulier de gewenste Kawasaki Z en de dag en het tijdstip waarop u de proefrit wil maken. U ontvangt per email uw aanvraag en even later een definitieve bevestigingsmail.
  2. Om iedereen de kans te geven te rijden staan we maximaal twee boekingen per persoon toe.
  3. Zorg dat je tijdig op het afgesproken tijdstip en datum bij ons bent voor registratie en briefing. Vergeet zeker niet je identiteitskaart en rijbewijs alsook geschikte motorkleding. Zonder deze items wordt rijden niet toegestaan. Maak geheel vrijblijvend en kosteloos een proefrit op de door jou gekozen Z!
  4. Te laat? Online boeken kan tot negen uur vooraf aan het gewenste tijdslot. Wil je toch nog last minute testrijden : neem dan telefonisch contact op na te gaan of er nog een plaats vrij is!!
[bookly-form category_id=”1″ service_id=”9″ hide=”categories,services,date,week_days,time_range”]

Let the good times roll!