WELKOM bij 2WHEELS - UW COMPLETE MOTORWINKEL

In deze sectie vindt u een overzicht van wat u in onze motorwinkel kan vinden. Zoals u zal merken zetten wij ons dagelijks in om u een zo compleet mogelijk aanbod te presenteren in de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen rommel, geen brol, enkel producten waar we zelf 100% kunnen achterstaan. Enkel dat garandeert uw tevredenheid en ons bestaansrecht.

Neem een kijkje tussen shop categorieën in onze webshop of kom langs en maak uw keuze uit het grootste aanbod uit de regio! Steeds welkom, de koffie staat altijd klaar :-).

Heeft u vragen, opmerkingen en/of suggesties dan horen wij dat graag! Kom langs of laat van je horen via onze contactpagina of info@2wheels.be .

Showroom adres : Lierselei 128, 2390 Oostmalle.

Uw 2 Wheels Team

LOOP EVEN BINNEN

Loop even binnen met onze virtuele “walk in tour”:

MOTORKLEDING EN MOTORHELMEN SPECIALIST

Wij bieden u een compleet aanbod motorkleding met zeer ruime keuze motorhandschoenen, motorjassen, motorbroeken, motorlaarzen, textiel en leder, verwarmde kledij, onderkleding, protectie, brillen enz… Nagenoeg alles uit voorraad leverbaar, met gratis professioneel advies erbovenop. Koop niet zomaar, maar laat u degelijk en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden op basis van uw specifieke behoeften en binnen uw budget.

Verder vindt u bij ons de ruimste keuze motorhelmen, met meer dan 350 motorhelmen in voorraad! Helmen zijn zo divers dat u even de tijd moet nemen om niet alleen het type helm (jethelm, systeemhelm of integraalhelm) en de kleur te kiezen. Doch zal u kunnen vaststellen dat het technische aspect van de constructie en gebruikte materialen, de prijs-kwaliteit verhouding en vooral de pasvorm u zal overtuigen om de geschikte helm te kiezen. Wij begeleiden u graag vrijblijvend in onze showroom.

Onze topmerken zijn onder meer REV’IT, FORMA, BOOSTER, HJC, SCORPION, SHARK, GERBING, GORE-TEX, enz…

Heeft u vragen over motorkleding, kom dan gerust langs in onze showroom of mail ons op motorkleding@2wheels.be .

MOTOR ACCESSOIRES EN MOTOTRONICA

Wij bieden u een quasi oneindig assortiment motor accessoires, verlichting, bagage, tuning, uitlaten, onderdelen, enz…

Ook de doe-het-zelf motorrijder is welkom! Wij voeren een ruime voorraad onderhoudsproducten zoals oliefilters, luchtfilters, remblokken, borages, bougies, olie, koelvloeistof, remvloeistof, originele en namaak onderdelen,…

De hedendaagse motorrijder heeft nood aan specifieke communicatie en navigatie behoeften. Daarvoor bieden wij u de absolute topmerken GARMIN GPS en CARDO Scala Rider producten aan die perfect de noden van de motorrijder omvatten. Zowel voor tourritten en reizen als professioneel gebruik maken zij producten die sterk, degelijk en speciaal ontwikkeld zijn om te gebruiken op en rond de motor.

MOTOREN, SCOOTERS, ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

2WHEELS is officieel verdeler van KAWASAKI, MASH en SYM. Wij specialiseren ons ook in HONDA,SUZUKI en YAMAHA motoren. U bent dus welkom voor onderhoud en herstellingen van al deze merken!

Uw motor komt bij ons terecht in een uiterst compleet uitgeruste garage met alle nodige gereedschappen, grote voorraad courante onderdelen en banden, maar liefst zeven hefbruggen, Tovami 500EC geremde testbank in afzonderlijke testcabine, diverse moderne diagnose apparatuur en uiteraard gekwalificeerde techniekers!.

Maak een afspraak via onze service pagina.