Nieuw : RIDE-ON Bandensealant

Ride-On Bandensealant & Balancer

Een nieuwe aanvulling in ons assortiment: de spectaculaire Ride-On bandensealant! Zoals de naam het aangeeft is dit product speciaal ontworpen om lekke banden te voorkomen, met extra interessante bijwerkingen.

U kent het wellicht, niets zo vervelend dan een lekke band met de motor. Niet alleen heb je sowieso geen reserve, meestal is het ter plaatste herstellen middels een reparatieset geen eenvoudig karwei.

Ben je niet de handigste Harry dan is een reparatieset wellicht niet echt je ding. Welkom dus Ride-On!

Ride-On Motor bandensealant en balanceergel: een revolutionaire bandensealant die elke band verandert in een zelf-reparerende en zelf-balancerende band. Een combinatie van vezels – waaronder aramidevezels die zes keer sterker zijn dan staal – dichten automatisch lekken in het loopvlak van de band, veroorzaakt door objecten tot 6,4 millimeter in diameter.

De milieuvriendelijke, high-tech gel vormt een egale laag die het loopvlak van de band aan de binnenzijde bedekt. Deze laag helpt om de band te koelen, sealen en balanceren en blijft jarenlang actief: gedurende de wettelijke levensduur van de band.

Meer weten?

Voor doe het zelf flacons : Ride-On MOTOR (Tube/Tubeless) Bandensealant

Lees meer informatie : download de brochure

Ook beschikbaar in onze werkplaats, maak hier een afspraak voor plaatsing…

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.