LOKALE VERKEERSHINDER TOT EN MET 15/10

Verkeershinder Lierselei Oostmalle

In onze buurt zijn er infrastructuurwerken aan de gang op het kruispunt Lierselei – Herentalsebaan in Oostmalle. Daardoor kan je hinder ondervinden als je onze showroom wil bezoeken.

Doordat we aan een hoofdweg gelegen zijn worden de werken aan het grotendeels afgesloten kruispunt al vanuit naburige gemeenten aangegeven als doodlopend traject met omleidingen. Niettemin blijft onze showroom onverminderd bereikbaar, u maakt dus deel uit van het lokaal verkeer.

Hierbij enkele tips wanneer u onze richting op gaat :

  • Komende van Oostmalle : de rijstrook in de rijrichting van Oostmalle naar Zoersel blijft gewoon open en kan de werfzone zonder probleem passeren.
  • Komende van Zoersel : u maakt deel uit van het lokale verkeer en kan voorbij de waarschuwingsborden tot bij ons rijden, daar zijn helemaal geen werkzaamheden.
  • Komende van Wechelderzande : u maakt deel uit van het lokale verkeer en kan voorbij de waarschuwingsborden rijden maar niet tot op het kruispunt met de Lierselei, dat is afgesloten. U dient dan in Oostmalle voor het kruispunt naar links af te slaan om de werken te omzeilen, wat kan via de Spuydreef, de Salphensebaan of de Prins Albertlei. Via deze zijstraten van de Herentalsebaan komt u eenvoudig terug op de Lierselei terecht.
Werken Lierselei - Herentalsebaan
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.